Efterrätter
På denna sidan hittar du våra efterrätter, för ett tillfälle när du kanske inte vill ha en hel meny eller tycker att det är lättare att sätta ihop något själv.
Skulle du inte hitta något, så testa sök nedan så hittar du säkert något som ser lockande ut.
Annons
Gino med cocosbotten
Gino kommer ursprungligen från Italien. Den kombinerar på ett utsökt sätt friska och fräscha frukter med söt och sammetslen vit choklad. Det blir en pigg och fräsch efterrätt som är packad med färg och smak. Vi serverar den dessutom på kokosbottnar som förutom att vara fantastiskt goda ger lite krispighet och textur.Brownie
Syndigt god och med en kraftig chokladsmak som avrundar middagen på ett förnämligt sätt.Limecheesecake
Den perfekta cheesecaken som balanserar sötman med den fräscha limesmaken. Garnera gärna med choklad som i vårt exempel.Rabarberpaj med vaniljsås
Rabarber är en klassiker i svenska trädgårdar och av många en smak som förknippas med sommar och prunkande gröna trädgårdar. Till rabarberpajen gör vi en helt underbar hemlagad vaniljsås. På franska heter vaniljsås Crème anglaise. Vilket översätts till ”Engelsk sås”. Namnet beror troligen på engelsmännens förkärlek till just vaniljsås. Att göra en riktigt vaniljsås är inte svårt om du följer våra instruktioner.Fruktsallad med italiensk maräng och mojitosås
Mojiton är minst sagt en välkänd drink som här tolkas som ett härligt tillbehör till en klassisk fruktsallad, och som pricken över i, italiensk maräng.Apelsin och saffransglass med pepparkaksrån
Vi Svenskar har tagit till oss dom orientaliska smakerna och förknippar ofta dessa med jul. Det gäller särskilt kryddor som saffran och kanel som för oss är klassiska julkryddor. Här får dessa mötas i kryddiga och frasiga glassrån och en härligt krämig och god saffransglass som med sin intensiva solgula färg för tankarna mot ljusare och varmare årstid. Något som är ett välkommet inslag i de mörka juletiderna hur mysigt det än må vara.Jordgubbspavlova
Pavlovan är uppkallad efter den ryska ballerinan Anna Pavlova och är en perfekt efterrätt eftersom alla dela kan göras på förhand och snabbt och enkelt läggas upp utan att låta sin eller sina gäster vänta. Att det sedan är den perfekta kombinationen av frasig, krämigt och fruktigt gör det hela bara underbart.Teglass med Kokoscrunch
En frisk men ändå gräddigt len glass som hämtar sina smaker från fjärranöstern. Den ger en magnifik avslutning av middagen och lämnar en fräsch men välbelåten känsla efter sig.Chokladfondant med hallonsås
Denna efterrätt är verkligen en klassiker, av bra anledningar, en varm krämig nästan flytande chokladkaka, den mjuka grädden och här tillsammans med en hallonsås som tillför precis rätt mängd syrlighet för att föra ihop allting.
Annons